ЧЕЗ ЕЛЕКТРО подпомогна изграждането на детска площадка в Благоевград (СНИМКИ)
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Октомври 2019 12:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЧЕЗ ЕЛЕКТРО подпомогна изграждането на детска площадка в Благоевград (СНИМКИ)

/КРОСС/ Днес в Благоевград бе открита нова детска площадка, изградена от Община Благоевград с финансовата подкрепа на „ЧЕЗ Електро България“ АД. Дружеството инвестира спестените от печат на хартиени фактури средства в значими социални и еко проекти.

Детската площадка в Благоевград е заключителната част от кампанията „Моята електронна фактура помага“ за 2019 г., която популяризира екологичните и социални ползи от използването на съвременния начин за получаване на месечни сметки. По време на кампанията Дружеството ежегодно ще реализира проекти и инициативи, свързани с грижата за природата и облагородяване на градската среда.

В първия етап на Кампанията, който приключи на 6 октомври, „ЧЕЗ Електро България“ АД стимулира клиентите си, които използват Фейсбук и така информацията за инициативата достигна до над 300 хиляди потребители на социалната медия. Трима късметлии спечелиха и наградите от играта: таблет, който отиде при клиент в София; мобилен телефон, спечелен в Перник и смарт часовник – в Благоевград.

Благоевград е градът с най-висок брой клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД извън столицата, които използват електронна фактура към момента – 35 хиляди.

През миналата година Дружеството инвестира в залесяването на опожарена гора около София. Подкрепата, която получава от своите клиенти в цяла Западна България, ангажира Дружеството с това да продължи да осъществява подобни инициативи и в други градове. Следващото населено място, в което ще се реализира поредният проект „Моята електронна фактура помага“, ще бъде това с най-голям брой клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ с регистрация за електронна фактура към 31.12.2019 г.

Електронната фактура е напълно безплатна услуга. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.