Рисунките на Елиф Сахин – истина или илюзия? (СНИМКИ)
Секция: ЛЮБОПИТНО
17 Октомври 2019 14:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рисунките на Елиф Сахин – истина или илюзия? (СНИМКИ)

/КРОСС/ Винаги е хубаво, когато талантът на човек излиза на показ и всички ние можем да му се насладим. Преди това беше възможно само в галериите и много хора нямаха възможност да се обогатят своята култура с невероятното изкуство, което ни заобикаля.

С навлизането на социалните мрежи обаче всичко това се промени. Вече сме само на един клик разстояние от света и можем да се докоснем до неща, които са на хиляди километри от нас. Инстаграм и Фейсбук дават свободата не само на зрителите, но и на изпълнителите да разширят своя кръгозор и да покажат целия си набор от способности.

Благодарение на Инстаграм успяхме да попаднем и на едно момиче, което впечатлява със своите рисунки, които наистина ни заблудиха. Името на художничката е Елиф Сахин, а последователите ѝ в социалната мрежа наброяват повече от 70 хиляди. Момичето е от Истанбул, но изкуството ѝ докосва целия свят.

В профила ѝ може да намерите творби на различна тематика – от кубчето на Рубик, през футболна топка та чак до плодове и коледни лампички. Елиф първоначално публикува само готовите си рисунки, но след като много от последователите ѝ се съмняват, че това е само дело на молива, то момичето решава да заснема и клипове.

А вие успяхте ли да разберете кое е истина и кое илюзия?