Виктория разкри тайната на 20-годишния си брак с Дейвид
Секция: Шоубизнес
17 Октомври 2019 14:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Виктория разкри тайната на 20-годишния си брак с Дейвид

/КРОСС/ Въпреки че неведнъж Виктория и Дейвид Бекъм бяха разделяни или „пред развод“, според пресата, двамата продължават да са заедно вече 20 години. Сватбата им е в Дъблин на 4 юли. По време на церемонията двамата вече са родители на малкия Бруклин.

Пред Today бившата певица сподели тайната за щастливия си брак. Настоящата дизайнерка разказа за семейните приоритети и новата си козметична линия.

По думите ѝ има „секретната тайна“, която поддържа тяхната връзка в продължение на толкова дълго време. Става въпрос за техните деца.

Виктория признава, че двамата с Дейвид винаги поставят децата на първо място. „Децата – те са наш приоритет. Всичко, което правим се върти около децата. Ние също така много работим, на нас ни харесва това, което правим в професионален план“, споделила още Бекъм.

Освен това тя отбелязала, че това между нея и Дейвид е било „любов от пръв поглед“, имайки предвид срещата с бъдещия си мъж две години преди сватбата им.

Виктория и Дейвид са семейство от 1999 г. от 20-годишния си брак те имат четири деца – Бруклин, Ромео, Харпър и Дейвид.

Неведнъж са приписвани извънбрачни връзки на футболиста и бракът му е бил пред тежко изпитание, но до този момент двамата с Виктория успяват да съхранят семейството си.