Dell Tech Forum обяви, че най-големият технологичен форум ще се проведе в София
Секция: Технологии
18 Октомври 2019 11:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Dell Tech Forum обяви, че най-големият технологичен форум ще се проведе в София

/КРОСС/ Dell Technologies (NYSE:DELL) обяви, че най-големият технологичен форум на компанията ще се проведе в София на 25 октомври под името „Реална трансформация“. Ежегодната среща на Dell е безплатно еднодневно събитие, което ще разкрие мощта на седемте технологични екипа на Dell, събрани на едно място. Участниците могат да обменят информация с хора от сферата, да общуват с лидери на знанието и да открият как реалната трансформация може да бъде създавана всеки ден.

Лектори

Експерти от цяла Европа идват на форума, за да представят иновативните технологични решения на Dell и да отговорят на въпросите на участниците. Основен лектор по време на технологичния форум DELL е Сербан Зирнован, старши директор GCN на Dell Technologies за Централна и Източна Европа. „Свидетели сме на преломен момент в историята на технологиите.

Валутата на утрешния ден не е пари, скъпоценни камъни или притежанието на земя – валутата са данните. Компаниите, които очертаят IT пейзажа си така, че да се пригодят към притока на данни, ще бъдат тези, които ще си създадат убедително конкурентно предимство.“, сподели той. Г-н Зирнован е завършил Политехническия университет в Букурещ и Военния институт за противовъздушна отбрана в Брашов, Румъния.

Други лектори, лидери в областта на технологичните решения на Dell EMC Европа, са Александър Антик, директор по продажбите на Dell Technologies за Адриатика и България; Калин Димчев, мениджър за България на Microsoft; Младен Кривокуца, старши мениджър на VMware за Адриатика и България, и др. Също така приветственото слово към присъстващите ще бъде отправено от Петър Иванов, изпълнителен директор в AmCham България.

Програма на форума

Участниците ще имат възможност да вземат участие в 6 основни сесии и 10 технологични презентации. Някои от специализираните сесии ще се проведат от компании, част от Dell Technolgies, като VMware и Microsoft.

Като част от програмата компанията ще бъде домакин на сесия на тема „Жените в технологичния свят“ - време, което ще бъде отделено за нетуъркинг и споделяне на опит, където както жените, така и мъжете ще бъдат еднакво приветствани за участие.

Друг фокус на тематичните сесии ще бъде портфолиото за защита на данните на Dell Technologies – облачно базирани, софтуерно дефинирани и VMware интегрирани.

Събитието ще изследва и цялостното портфолио на Dell Technologies от периферията, през опорната мрежа до облака. Друга сесия ще отрази къде се намира новата граница в обединеното работно пространство и ще представи Dell Technologies Unified Workspace.

Специално внимание ще бъде обърнато на иновативните възможности на DELL EMC PowerEdge сървърите и мрежовите решения PowerSwitch, както и на облачните технологии на Dell. Основен фокус ще бъде хвърлен и върху повишаването на продуктивността на служителите.

По време на форума ще се представи продуктовото портфолио за съхранение и управление на данни на Dell EMC.

В заключителната сесия ще се разгледа обединеното работно пространство и модерното му управление. Чрез събирането под един покрив на водещите лидери на знанието в индустрията, стратегическите партньори и клиентите, форумът ще представи следващата технологична революция.

Технологичният форум на Dell се ръководи от глобалните спонсори Intel и Microsoft и се подкрепя от водещи технологични спонсори. Dell Technologies дава възможност да се открие как бъдещето може да бъде оформено и помага на участниците да продължат уверено напред в своето дигитално пътуване.

Dell Technologies е световен лидер в областта на информационните технологии, създавайки иновативни решения в дигиталната ера. Иновативните технологии на компанията превръщат дигиталната трансформация в реалност.