Джейсън Момоа за двете му най-големи любови: Лиза и актьорството (СНИМКА)
Секция: Шоубизнес
18 Октомври 2019 14:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джейсън Момоа за двете му най-големи любови: Лиза и актьорството (СНИМКА)

/КРОСС/ Харизматичният Джейсън Момоа е на корицата на ноемврийския брой на списание Esquire. Заразителният му чар струи не само от страхотните кадри, дело на Ерик Рей Дейвидсън, а и в думите му, които са лишени от всякакви превземки.

Пред списанието Джейсън говори за двете си най-големи любови – Лиза Бонет и актьорството. 40-годишният хавайски красавец е щастливо женен за Лиза от 2017 г. и я нарича любов на своя живот. Бонет е с 12 години по-голяма от него, а Джейсън се влюбва в нея, още когато е едва осемгодишен.

Момоа гледа шоуто на Бил Козби, където Лиза играе през 80-те. Тогава той се зарича, че някой ден ще успее да я спечели и ще бъде с нея. Днес можем да кажем, че той е сбъднал детската си мечта, а с Лиза се радват на две деца. „Когато някой ми говори за невъзможни неща, директно го контрирам с това: „Та аз съм женен за Лиза Бонет! Не, няма невъзможни неща!“, категоричен е той.

Със същото упорство той си пробива път и в кариерата – с много труд, търпение и даване на максимума от себе си. „Влюбих се в изкуството на актьорството, когато участвах в „Спасители на плажа – Хавай“. Признавам – сериалът не е известен с добрата си актьорска игра. Но тогава това беше възможността, с която разполагах. Не можех да си намеря добър агент, който да ме измъкне. Но така се научих на упоритост“, разказва той.

Последният проект на Джейсън е „Аквамен“, където той играе едноименния персонаж от Ди Си Комикс. Лентата се превърна в същински хит, чиято обща печалба достигна до 1,148 милиарда долара след премиерата си през 2018 г.