Нови печалби за участниците в играта „Еврошанс“
Секция: СПОРТ
18 Октомври 2019 16:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нови печалби за участниците в играта „Еврошанс“

/КРОСС/ Мнозина играчи усетиха тръпката да бъдат късметлии в играта „Еврошанс“. За кратко време в различни пунктове на „Евробет“ паднаха страхотни четири и петцифрени печалби.

Най-големият щастливец от тях е Радослав Велинов от София. Той прави безапелационно точно предвиждане и с краен резултат 10 от 10 познати числа, при залог от 30 стотинки, той отнася 30 000 лева.

Безспорно отличен е и резултатът на Исмет Исмаил от Бургас. Той също играе с 10 числа и познава всички без едно, но в съчетание със залога му от 2 лева и 20 стотинки сумата в банковата му сметката набъбва с печалбата от 17 200 лева.

Това не е единствената голяма печалба в Бургас. Страхотен късмет демонстрира и Мирослав Димитров, който закръгля печалбата си на 10 000 лева, отново при игра с 10 числа.

Формулата за успех в „Еврошанс“ при Стоян Николов от Лесново се основава на 9 случайно избрани числа и залог от 20 стотинки, които заедно му носят 8 000 лева.

С голяма печалба може да се похвали и участник от Дрангово, който грабва 5 000 лева. На суми от по 4 000 лева се зарадваха играчи от Варна, Сандански и Старцево, а 3 600 лева отидоха при друг участник от Лесново.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.