Николай Радев и инж. Йордан Василев: Пловдив заслужава да си върне славата на технологически център
Секция: ПОЛИТИКА
19 Октомври 2019 13:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Николай Радев и инж. Йордан Василев: Пловдив заслужава да си върне славата на технологически център

/КРОСС/ „Индустриалният Пловдив се предаде. Закриха се предприятия. Няма икономика. В новите заводи се работи на ишлеме" - сподели тревогата си Николай Радев - кандидат за кмет на Пловдив от „БСП за България", в разговор с жители от кв. Гладно поле. Той ги запозна с идеята на левицата Пловдив да се превърне в град на високите технологии, привличащ водещи компании, в които да работят високо платени специалисти, обучени в пловдивските професионални училища и вузове.

Кандидат-районният кмет за Източен с №56 инж. Йордан Василев обясни, че в района има чудесен потенциал за икономическо и индустриално развитие на града. Младите хора ще остават трайно при възможности за добра работа, добри доходи и в обновен град, категорични бяха Радев и Василев.

Проблемът с детските градини, яслите и площадките бе коментиран от всички граждани, с които двамата кандидати с № 56 се срещнаха. "Един от водещите ми приоритети е грижа за децата в района и облекчение на младите семейства", заяви инж. Василев. „Социалното никога не е било приоритет на управляващите", упрекна ръководството на града Николай Радев, изтъквайки, че БСП е единствената алтернатива.

Разбитите и тъмни подлези, липсата на пешеходни пътеки и светофари, стопанисването на междублоковите пространства, липсата на паркоместа, неасфалтираните части от улици и още много други тревоги изразиха пред кандидатите на „БСП за България" хората, според които единствено от социалистите срещат разбиране.

„Писнало ни е от измами и злоупотреби" -се чу в Гладно поле, реплика, подкрепена с оценката, че социалистите са единствената реална опозиция, и с пожеланието за победа на вота с № 56.