ЦСКА 1948 остана без треньор
Секция: СПОРТ
20 Октомври 2019 15:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЦСКА 1948 остана без треньор

/КРОСС/ Петко Петков подаде оставка като старши треньор на ЦСКА 1948 след вчерашната загуба в първенството на Втора футболна лига от Кариана с 2:3 в Ерден.

След събиране на ръководство и спортен щаб тя беше приета.

Изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов обяви, че вече се преговаря със специалист, който да поеме ЦСКА.

"Подадох оставка, тъй като прецених, че е дошъл мигът, в който един отбор не слуша треньора. Благодаря на всички, с които работих заедно. Тук условията са невероятни!", коментира Петков.

"Твърдя, че оставям най-добрия отбор във Втора лига. ЦСКА няма проблеми в мачовете срещу преките конкуренти, но определено страда при гостуванията на тимове от средата на класирането. И то не от вчера. Аз съм реалист, търся вината в себе си. Не съм направил малко. Но! ЦСКА има нужда от промяна и подавам оставка. Убеден съм, че тимът ще изпълни целта", заяви пред клубната телевизия Петков, който на тренировката тази сутрин съобщи решението пред отбора.

ЦСКА 1948 е лидер във втория ешалон, след като стартира със серия от осем поредни победи, но в последните си три срещи загуби два пъти и може да бъде изместен от върха, ако Септември спечели столичното дерби с Локомотив по-късно днес.