Ал Бано и Ромина Пауър със специален предколеден концерт в София
Секция: КУЛТУРА
21 Октомври 2019 07:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ал Бано и Ромина Пауър със специален предколеден концерт в София

/КРОСС/ Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена, Ал Бано и Ромина Пауър отново се завръща с турне, в което е включена и София! Юбилейната обиколка е посветена на 40-годишната им кариера - на годините, в които са изпяли най-големите си и обичани хитове!

Турнето ще бъде наистина специално и ще включва впечатляваща сценография, изцяло хитов репертоар, сценични ефекти и мултимедия с кадри от невероятната кариера на дуета, изпълнена с много музика и незабравими срещи с публиката им по цял свят, както и мигове от живота на звездната двойка зад сцената.

Ал Бано Каризи - уникалният и неповторим глас на популярната италианска музика, тръгнал от малкото селце в Пулия-Челино Сан Марко, започнал своята кариера като артист на клана Челентано.

Работил със самият Адриано Челентано, и със звезди като "Ролинг Стоунс". Безспорно музикантът е един от най-търсените гласове в света на италианската популярна музика. Посланик на добра воля в ООН.

Ромина Пауър - дъщеря на световноизвестния холивудски актьор и режисьор Тайрън Пауър и на "първото момиче на Джеймс Бонд" - известната холивудска актриса Линда Кристън.

Ромина среща Ал Бано - своята бъдеща половинка в живота и на сцената, на снимачната площадка по време на снимки на филма Nel Sole, който е заснет по идея на едноимената песен на Ал Бано Каризи и която е първият му хит от 70-те години.

Концертите в това ново специално турне ще разкажат истинската приказка за Ал Бано и Ромина Пауър, чрез музиката и песните на звездната двойка през всичките тези 40 години.

Вечните песни на дуотоса едни от най-запомнящите се и емблематични златни хитове на италианската популярна музика, с незалязващ успех, с голяма любов, и щастието да бъдат актуални и обичани от публиката им до днес.

Ал Бано и Ромина Пауър са вестители и на посланията към човечеството за един по-хуманен, добър, толерантен и мирен свят. Потвърждение за това са хитовите им песни Liberta, Felicita, Ci sara, Cara terra mia, Ma il cuore no, Angeli, Sempre sempre и много други, изпяти през шеметната им кариера!

На концерта в София ще вземат участие и гости в спектакъла им, които ще са част от изненадите за българските фенове!

Ал Бано и Ромина Пауър и този път не крият симпатията си към България и българската публика! Щастливи са, че датата на концерта им в София е 2 декември, тъй като чрез този концерт те ще имат предимството да са сред първите да пожелаят щастлива Коледа на феновете си в България.

В концертния им репертоар са включени всички техни златни хитове, изпяти през годините на тяхната невероятна кариера до днес. Останалото ще бъде чуто и видяно на 2 декември в Арена Армеец София!