Спортни легенди подкрепиха Георги Томов за кмет на „Илинден”
Секция: ПОЛИТИКА
21 Октомври 2019 17:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Спортни легенди подкрепиха Георги Томов за кмет на „Илинден”

/КРОСС/ Като кмет на района, ще организирам срещи между доказали се български спортисти и деца от детските градини и училищата в „Илинден". Това е подходящ начин подрастващите да се запознаят със спортната ни история и да се мотивират да спортуват. Това каза кандидатът на БСП за кмет на „Илинден" Георги Томов на среща със звезди на родния ни спорт. Сред тях бяха Георги Мърков - олимпийски, световен и европейски шампион по борба, Петър Лесов - олимпийски и двукратен европейски шампион по бокс, Еньо Тодоров - сребърен олимпийски медалист, трикратен европейски шампион и европейски вицешампион по борба и Нено Ненчев - европейски вицешампион. В срещата взе участие и заместник-председателят на парламентарната Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев и председателят на районната организация и кандидат за общински съветник Владимир Данев.

Спортните легенди изразиха подкрепата си за Георги Томов и му пожелаха успех в предизборната надпревара. Участниците в събитието се обединиха около това, че има все по-нарастващата нужда от практикуването на масов спорт сред деца и подрастващи.

Олимпийците бяха категорични, че с удоволствие ще се включат във всички инициативи за популяризирането и развитието на спорта в „Илинден", за да дадат добър пример на младото поколение.