Пол Фийг и Ема Томпсън ви канят на "Последната Коледа"
Секция: КУЛТУРА
23 Октомври 2019 16:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пол Фийг и Ема Томпсън ви канят на "Последната Коледа"

/КРОСС/ На 15 ноември, режисьорът на Шаферки Пол Фийг и сценаристът и носител на "Оскар" Ема Томпсън (Разум и чувства, Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта) ви канят на Последната Коледа – забавна и трогателна история за любовта, изкуплението, празничния дух и още нещо.

История, вдъхновена от най-известните и непреходни песни на незабравимия Джордж Майкъл, и решена в най-добрите традиции на класическите коледни филми.

В главните роли влизат звездата от Игра на тронове и Соло: История от Междузвездни войни Емилия Кларк и екзотичният красавец Хенри Голдинг, познат от Лесна услуга и хита Crazy Rich Asians.

Кларк е саможивата Кейт, която заради нещастни обстоятелства и поредица от лоши решения е загърбила всякакви отговорности и мечти за реализация като певица.

Тя пилее живота си, скитайки се из Лондон под акомпанимента на звънчетата на обувките си, които са само едно от дразнещите следствия от работата ѝ като елф в целогодишно отворен коледен магазин.

Скарана с приятелите си и отчуждила се от семейството си, един ден Кейт случайно попада на симпатичния и мистериозен Том (Голдинг), който изглежда подозрително идеален. Веднъж попаднал в живота ѝ, Том започва да руши всички стени, зад които се е скрила Кейт.

Докато Лондон се преобразява за най-светлия празник в годината, връзката им става все по-силна, но въпреки това нещата между тях просто не се получават.

Понякога обаче човек трябва да се пусне по течението, да слуша сърцето си… и да има мъничко вяра.

Освен някои от най-известните песни на Джордж Майкъл (включително и коледната класика, дала заглавието на филма), които са дълбоко свързани с идеята за филма и се преплитат с живота на Кейт, и ситуациите и емоционалните състояния, през които преминава, в Последната Коледа зрителите ще чуят още и чисто нови, неразпространявани досега произведения на легендарния певец.

Носител на "Грами", за цялата си кариера Джордж Майкъл е продал над 115 милиона албума и е записал 10 сингъла, достигнали първо място в класациите.

Последната Коледа е продуциран от носителя на BAFTA Дейвид Ливингстън от Calamity Films, Ема Томпсън, Пол Фийг и Джеси Хендерсън от Feigco Entertainment.

Режисьор е Пол Фийг (Лесна услуга, Шпиони, Шаферки), по сценарий на Ема Томпсън и Брайъни Кимингс.

В ролите са Емилия Кларк, Хенри Голдинг, Мишел Йо и Ема Томпсън.