Весела Лечева: Да направим Търново отново Велико
Секция: Коментари
24 Октомври 2019 15:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Весела Лечева: Да направим Търново отново Велико

/КРОСС/ Кандидатът на БСП за кмет на Велико търново излезе с обръщение към гражданите.

В него се казва следното:

Уважаеми търновци,
Аз съм Весела Лечева и се кандидатирам за кмет на града, в който съм родена, постигнала съм първите си спортни успехи и в чиято земя ще легна някой ден.

Животът ме отведе на всевъзможни места, подари ми триумфи и страдания, показа ми, че човек е могъщ, колкото е готов да служи... на любимите си хора, на народа си, на поколенията.

Човек е щастлив, само когато ближния е добре и света около него става все по красив, мъдър, достоен за заветите на дедите и очакванията на потомците.

Упрекват ме, че не съм прекарала целия си живот в Търново. Да, ако бях останала, сигурно щях да преживея по-малко лишения и да съм по-щастлив човек, но едва ли щях да донеса слава на България и да изпитам себе си в условията на истинска конкуренция.

Аз се кандидатирам за кмет, защото съм човек на честта, воин съм, но съм и жена и знам какво липсва в един дом и как, ако няма ред, уют и грижа той се руши, точно както е и с един град, а когато градът е Търново, тогава е въпрос на мисия да му върнем блясъка, достойнството и уникалността.

Доверете ми се и аз обещавам да остана на висотата на очакванията Ви поне до следващите избори за кмет.
Да направим Търново отново Велико!