ЦСКА се разделя поне с трима през зимата
Секция: СПОРТ
27 Октомври 2019 12:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЦСКА се разделя поне с трима през зимата

/КРОСС/ ЦСКА ще се раздели с поне трима играчи през зимната пауза. Става въпрос за бранителите Стойчо Атанасов и Николай Бодуров, както и крилото Едвин Джеси. На дискусия подлежи и бъдещето на Божидар Чорбаджийски, който е преотстъпен в Стяуа до края на годината.

Ситуацията с Бодуров е добре позната. Неговата съдба на практика вече беше обявена от Гриша Ганчев, който призна в интервю пред ТОПСПОРТ, че бранителят е задраскан с дебелия флумастер. Очаква се Бодуров да разтрогне през зимата, а и неговият договор така или иначе изтича в края на сезона. Бившият капитан не е играл от реванша с Осиек, който беше на 1 август.

Стойчо Атанасов също ще се раздели с ЦСКА. Десният бек беше заменен още през първото полувреме на мача с Черно море (1:3) под освиркванията на публиката. Оттогава Атанасов се появи в официален мач за 7 минути при 3:0 над Локо ГО за купата.

Наскоро Милош Крушчич даде ясно да се разбере, че Атанасов не фигурира в плановете му. Той заяви, че няма равностойни заместници на Турицов и Бикел отдясно в защита, поради което се налага да използва Гълъбов в такава роля. Стойчо Атанасов е на "Армията" малко повече от 3 години, но в този период записа само 27 шампионатни участия.

Крилото Едвин Джеси пък ще се върне в ЦСКА след преотстъпване в Далас. То завърши неуспешно за ганаеца с едва 4 мача и 82 минути. Армейците ще търсят друг клуб на Джеси, като ще се опитат отново да го преотстъпят или продадат. Той беше привлечен в началото на 2018-а от норвежкия Алесунд, но така и не успя да се наложи като титуляр.