14 от най-популярните диджеи в света идват в София за невероятен маратон от събития (Снимки)
Секция: Шоубизнес
28 Октомври 2019 11:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
14 от най-популярните диджеи в света идват в София за невероятен маратон от събития (Снимки)

/КРОСС/ YALTA CLUB се завърна към славните времена с пълен клуб и грандиозни събития. След участията на Roger Sanchez, Marco Faraone, wAFF и Claptone през октомври, клубната програма продължава с пет събития, които не са за изпусканe, както и най-големият SOLAR за годината с участието на редица световни имена.

Селекцията от артисти винаги е била една от най-силните страни на YALTA CLUB и програмата до края на годината отново го доказва.

Ноември месец започва с Alan Fitzpatrick, който пристига директно от Берлин на 2 ноември, за да върне в София енергията от ранните рейв партита.

През следващия уикенд (9 ноември) посрещаме любимеца на българската публика, Fedde Le Grand. Легендарния хаус диджей се завръща още веднъж, за да взриви Room 1 на клуба, както само той умее, a компания зад пулта ще му прави Juan Alvarez. 

Kлубните събития на YALTA продължават на 15 ноември с eдин от най-добрите диджеи и продуценти в тек-хаус жанра, Daley Padley, по-познат като Hot Since 82, а вечерта ще открие Liubo Ursiny.

Едно от най-дългоочакваните партита за сезона е седмица покъсно.

На 22 ноември ще станем свидетели на аудио-визуалното приключение на което ще ни отведе Len Faki – собственик на няколко топ лейбъла и създател на многобройни убийствени парчета.

Ноември месец ще приключи подобаващо с парти в двете зали на YALTA CLUB.

На 29 ноември, зад пулта на Room 1 ще се качи Enrico Sangiuliano с новата си концепция, SOLO.

Италианецът ще свири от началото до края на вечерта, показвайки уникалните си диджейски способности в множество жанрове и темпове.

По същото време в Room 2 ще звучи b2b сет от Guy J и Guy Mantzur, чиито опияняващи мелодии радват публиката при всяко тяхно завръщане в София.Към израелците в ъндърграунд залата на клуба ще се присъедини и Liubo Ursiny.

Краят на годината ще наближи с най-специалното събитие в парти календара на София – SOLAR 2019. На 13 декември, мащабният фестивал се завръща с 10 артиста в три от залите на Интер Експо Център.

Както клубната програма на YALTA CLUB, така и единственият SOLAR за годината предлага разнообразие от стилове и артисти, които рядко бихте срещнали в един лайнъп.

В една от залите (TOOLROOM IN STEREO) ще посрещнем човекът, чиито сетове са звучали на някои от най-култовите събития като SOLAR Summer, Halloween и SOLAR Crishtams – Mark Knight. Кралят на хауса ще направи b3b сет с дуото Chus & Ceballos и Juan Alvarez.

Продължаваме към залата MOODRAW – техно раят, който ще побере още интересни актове за българските фенове. Собственичката на MOOD Records, Nicole Moudaber ще бъде в центъра на събитията, заедно с Liubo Ursiny, както и Gaiser и Matador, които ще ни зарадват с b2b сет.

Не на последно място, към разнообразния SOLAR се включват и Rudimental.

Британската дръм енд бейс групата, която последно видяхме през 2015 година се завръщат с диджей сет и изпълнение на живо в отделна зала на Интер Експо Център.

Билети за всички клубни партита, както и за SOLAR, може да закупите от OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.  

Повече информация на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.