Huawei напомня за утрешната отворена тренировка с Ивет Лалова и новия Huawei Watch GT 2
Секция: СПОРТ
29 Октомври 2019 13:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei напомня за утрешната отворена тренировка с Ивет Лалова и новия Huawei Watch GT 2

/КРОСС/ Huawei и Ивет Лалова организират отворена тренировка със спортната звезда в София. Събитието „Тренирай с Ивет Лалова и Huawei Watch GT 2” ще се проведе на 30 октомври от 14 до 16 часа в залата на Next Level Fitness Club в Park Center.

Ивет ще сподели пред своите фенове и почитателите на Huawei съвети за това как да поддържат духа и тялото. Всеки е поканен и ще има възможност да обсъди лично с нея опита и въпосите си за здравословния начин на живот, спорта, борбата и победата във всички области на живота..

„Изключително сме горди, че имаме възможност да работлим с такъв страхотен човек и спортист като Ивет Лалова. Тя е пример за дисциплина, отдаденост и целеноченост. Радостни сме, че Huawei Watch GT 2 ѝ помага в постигането на спортните цели по пътя и към Олимпиадата в Токио през 2020 година.“, сподели Емилия Кирилова, PR мениджър на Huawei за България и Македония.

Най-бързата българка е един от посланиците на Huawei в България, заедно с фотографа Димитър Караниколов, певицата Михаела Филева и влогъра Крис Захариев.

Смарт часовникът Huawei Watch GT 2 се отличава със своя мощен и ефективен чипсет Kirin A1, несравнимия живот на батерията, интелигентния мониторинг на 15 спорта, вградената памет събираща около 500 песни и възможността за възпроизвеждане директно да звук и приемане на обаждания през Bluetooth слушалки. По време на тренировката, гостите ще могат да разгледат новия продукт и да обсъдят със специалисти неговите иновативни възможности.

Продажбите на 46-милиметровата версия на Huawei Watch GT 2 стартираха миналата седмица, като смарт устройството се предлага на препоръчителна цена от 479 лева. 42-милиметровата дамска версия се очаква малко по-късно на нашия пазар. Huawei Watch GT 2 се продава в трите мобилни оператора – A1, Теленор и Vivacom, търговските вериги Технополос, Техномаркет, и в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp.