Торес се връща в Ливърпул заради благотворителност
Секция: СПОРТ
29 Октомври 2019 15:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Торес се връща в Ливърпул заради благотворителност

/КРОСС/ Фернандо Торес ще се завърне на „Анфийлд“ в двубой за благотворителност. Мачът между легенди на Ливърпул и Барселона ще се играе на 28 март 2020-а.

35-годишният футболист, който прекрати кариерата си през 2018-а, заяви, че е щастлив от възможността отново да облече червената фланелка през март 2020 и се надява да отбележи пред „Коп“. Торес напусна „Анфийлд“ през 2011-а и това ще е първото му завръщане в Мърсисайд след оттеглянето.

Испанецът отбеляза 81 гола в 142 мача за три години и половина в Ливърпул. После той отиде в Челси за 50 млн. паунда.

„Получих много покани от Ливърпул да играя с тях в миналото, но не можех да го направя. Така че сега ще бъда особено щастлив да се завърна и да облека отново червената фланелка. Чувствах се много горд със себе си от първия си ден в клуба. Знаех, че едни от най-добрите нападатели в историята са играели за Ливърпул преди на „Анфийлд“, така че тези фенове са видели през годините много добри играчи. Привилегия е, че феновете измислиха песен за мен. Помня как преди я слушах толкова много пъти, когато играех у дома или навън. Да я чуя още веднъж ще бъде наистина специално“, завърши той.