Предстоящи събития в страната за 30 октомври
Секция: Предстоящи събития
30 Октомври 2019 07:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 30 октомври

/КРОСС/ *** София

От 09.00 часа в Зона 21, ул. „Христо Белчев" 3, партер, Националният център по обществено здраве и анализи (НЦОЗА), организира диалог по проект: „RECOVER-E: Мащабно приложение на психичноздравни грижи, базирани в общността, за хора с тежки психични заболявания в Европа".

От 11.00 часа в голямата зала на Столична община държавният глава Румен Радев ще участва в тържественото събрание, посветено на 75 години от създаването на Съюза на учените в България.

От 14.00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет ще се проведе заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

*** Асеновград

В 10.30 часа в ПГ „Цар Иван Асен II" (Цветните) ще се проведе изнесен урок по родолюбие на тема „Станимашки будители".

В 10.30 часа в зала № 305, ет. 3 в сградата на Община Асеновград ще бъде дадена заключителна пресконференция за приключване на дейностите по проекта за рехабилитация на ВиК мрежа с изграждане на ПСОВ и отчитане на постигнатите резултати.

В 12.00 часа на Пречиствателната станция за отпадъчни води ще се състои официалната церемония „рязане на лента" на проект „Проект за рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа с изграждане на ПСОВ за гр. Асеновград, България".

*** Бургас

От 10.00 часа в зала „Георги Баев" на КЦ"Морско казино" ще се проведе първото заседание на Общински съвет Бургас- мандат 2019-2023 г.

*** Велико Търново

От 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на Бюрото по труда, Инспекцията по труда и Дирекцията за социално подпомагане.

*** Видин

От 17.30 часа в Регионална бибилотека „Михалаки Георгиев" временно изпълняващият длъжността кмет на Община Видин инж. Цветан Асенов ще бъде гост на откриването на документална изложба „Всичко, което съм сторил, сторих го за Отечеството". Експозицията е по повод Деня на будителите.

*** Добрич

От 11.00 часа в Бизнес-залата в Общината, ще се проведе информационна среща по проекта за патронажна грижа за възрастни хора.

*** Кюстендил

От 10.30 часа в сградата на Общината ще се проведе среща във връзка с проекта "Остани чист, кажи НЕ на корупцията".

*** Пловдив

От 9.00 часа в хотел „Империал", Аграрен университет - Пловдив организира регионална работна среща на тема „Възможности и ограничения за използване на пречистени отпадъчни води в селското стопанство ".

*** Плевен

От 10.00 часа ще дадат пресконференция ПП АБВ - националният лидер на АБВ Румен Петков и областният лидер Цветан Антов.

*** Стара Загора

От 9.00 часа в храм „Св. Теодор Тирон" ще бъде отслужена заупокойна света литургия в памет на митрополит Методий Кусев.