Мая Манолова: Очаквам подкрепа от гражданите, а не от политическите централи
Секция: ПОЛИТИКА
30 Октомври 2019 08:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мая Манолова:  Очаквам подкрепа от гражданите, а не от политическите централи

/КРОСС/ "За мен е важен резултата, който ще се получи на втория тур на изборите в София на 3 ноември. Необходим ми е дори да е само един глас повече от гласовете на госпожа Фандъкова, за да преборим заедно с гражданите модела, който ни управлява вече 14 години – източването на публичен ресурс, приятелските кръгове, мръсния въздух, бетона пред домовете ни, задръстванията и така нататък", каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин” Мая Манолова, независим кандидат за кмет на София.

"Аз партийни централи не обикалям и с пазарлъци не се занимавам – разчитам на гражданите, които смятат, че 14 години управление с кражби, лъжи и натиск, стигат, да подкрепят мен като граждански кандидат, да подкрепят в мое лице промяната срещу статуковото и модела, който ни управлява", каза още тя.

"Аз смятам, че всичко е на масата, всичко е ясно – има две страни на барикадата, демокрацията и диктатурата и всеки ще направи своя избор", каза кандидатът за столичен кмет.

"Аз разбирам, че може би една голяма част от избирателите в София не ме харесват персонално, но е по-важно какво харесват, дали харесват начина, по който ни управляват или ще дадат шанс на София и на България. Всъщност изборите в София са ключови, те ще дадат знак за цялата страна – за това дали сме узрели да се преборим с модела на управление", каза още Манолова.

"Очаквам подкрепа от гражданите, а не от политическите централа, заяви още тя. Аз заявих още в рамките на самата кампания, че ако не стигна до балотаж, ще подкрепя някой от кандидатите на промяната- казах ясно, че бих гласувала за архитект Игнатов или за Борис Бонев, ако не стигна до балотаж. Това е резултат на моята последователна политика, а аз си държа на думата – като съм казала го правя и не влизам в никакъв пазарлък, не очаквам нищо насреща", заяви Мая Манолова.

"Смятам, че кандидатите на промяната имат нужда от подкрепа и съм готова да им дам цялата си подкрепа – вчера призовах и хората, които са гласували за мен на 27-ми и които ще гласуват за мен на 3 ноември, да гласуват за промяната – за някой от кандидатите на промяната, за всеки един, който стои срещу кандидат на ГЕРБ", допълни кандидатът за кмет.