Сидеров гневен - парламентът не му дал думата при напускане
Секция: ПОЛИТИКА
30 Октомври 2019 13:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сидеров гневен - парламентът не му дал думата при напускане

/КРОСС/ Лидерът на Атака Волен Сидеров е ядосан на парламента, че не му дали думата при напускане на законодателния орган.

Българският парламент не даде думата на депутат, който напуска по собствена воля, обяви той на брифинг в парламента. Това е безпрецедентен случай, отсече атакистът. Обикновено депутатите, които напускат, липсват от зала, какъвто бил случаят с Лиляна Павлова.

Жалки и много безпомощни са опитите на ръководството на парламента да не ми даде думата, изтъкна Волен Сидеров. Ангел Джамбазки нямал чест, измамил избирателите според него. Той бил човек, който лъже, мами и манипулира хората. Аз постъпвам точно обратно, уверен е националистът

Този парламент започва да прилича все повече на антибългарски, коментира Сидеров и поясни, че визира покупката на американските изтребители. Поведението на България било васално.

ВМРО били инструментът на поръчката за изтребителя. Други са поръчителите, каза той. ГЕРБ били съучастник в тази сделка.

Българският парламент започва да се плъзга по наклонената плоскост, заподозря Волен Сидеров. Той очаква законодателният орган да гласува разполагането на ракетни установки у нас срещу Русия. Затова лидерът на "Атака" се радва, че физически няма да присъства в НС при този акт. Това вече е национално предателство, категоричен бе лидерът на националистите.

Волен Сидеров ще стане общински съветник, за да разкрие далаверите в СОС.

Обещавам интересни сюжети в СОС, обеща Сидеров. Той ще си търси правата в съда заради това, че са го спрели да влезе в "Арена Армеец". 

Дела ще заведе срещу Младен Маринов, срещу Красимир Каракачанов и председателства на ОИК. Това е поредната полицейщина срещу мен, изтъкна лидерът на Атака. Волен Сидеров не отговори на въпроса дали остава коалиционен партньор на ГЕРБ .

По-късно председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова се извини в кулоарите на парламента на Волен Сидеров. Стана недоразумение, посочи тя.

Ръководството на законодателния орган забелязало, че лидерът на "Атака" иска думата, но в същото време имало процедура по гласуване и нямало как тя да бъде прекъсната. Не беше разбрано, че той иска думата своевременно, изтъкна още Дариткова. Искрено съжалявам за случката,допълни тя. По мнението й Волен Сидеров имал трибуна, където да изкаже мнението си.