75 години отпразнува Кирил Маричков в НДК/видео/
Секция: Шоубизнес
31 Октомври 2019 14:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
75 години отпразнува Кирил Маричков в НДК/видео/

/КРОСС/ Емоционален, вълнуващ, забележителен - такъв бе концертът на Кирил Маричков и Фондацията, който легендата на българския рок подари на връх рождения си ден на себе си и публиката в пръскащата се по шевовете зала 1 на НДК.

От първата до последната песен в концерта публика и музиканти пяха и танцуваха заедно, а накрая на шоуто над 4000 светлинки озариха залата в емоционален поздрав към рожденика Кирил Маричков, който е неизчерпаем извор на вдъхновение за поколения фенове и музиканти в България. В това бяха единодушни Наско от БТР, Васил Гюров, група JEREMY?, Валди Тотев и Георги Марков от „Щурците". Всички те бяха провокирани от Фондацията да се включат в концерта със свои любими парчета на „Щурците" и Кирил Маричков.

Истинска еуфория у феновете предизвикаха песните „Две следи", „Клетва", „Среща", „Бяла тишина". За първи път прозвуча и една от най-новите песни на Кирил Маричков, която ще бъде включена в предстоящия му нов албум - „Светлина".

С три биса и нестихващи аплодисменти, публиката изпрати своите любимци от Фондацията, а те на свой ред побързаха да обявят часа и мястото на новата им среща - 26 май, Лятна сцена НДК.

Емоциите от сцената бяха пренесени в Клуб 1, където притежателите на ВИП билети и най-големи фенове на Кирил Маричков, негови приятели и музиканти пяха „честит рожден ден" на рокаджията, а екипът на НДК го изненада със специална торта.

video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=_18BABc4s6g