DUBIOZA KOLEKTIV с голям концерт на 29 ноември в “Арена Армеец” (Видео)
Секция: Шоубизнес
01 Ноември 2019 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
DUBIOZA KOLEKTIV с голям концерт на 29 ноември в “Арена Армеец” (Видео)

На 5 ноември пристигат за ексклузивно warm up party в клуб "Терминал 1"

/КРОСС/ Остава по-малко от месец до големия концерт на DUBIOZA KOLEKTIV в София на 29 ноември в зала "Арена Армеец". Бандата, която за последно бе у нас преди точно две години в същата зала и подари на хилядите в нея супер енергично и позитивно шоу, реши да изненада феновете си у нас предварително. Eксклузивнотo warm up party на DUBIOZA KOLEKTIV в клуб "Терминал 1" ще e на 5 ноември (вторник) от 22:00 ч. Специално за подгряващото парти бандата ще пристигне в София в пълен състав, а какво да очакваме от момчетата преди голямото им шоу в "Арена Армеец" - естествено незабравима среща и то на една ръка разстояние. Организаторите от Stroeja обещават и страхотни награди за посетителите в "Терминал 1" - поне 5 билета за предстоящото голямо шоу на DUBIOZA KOLEKTIV на 29 ноември. Съвсем скоро ще бъде обявена и подгряваща банда на вечерта.

Билетите за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV на 29 ноември се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg и още в: офис на Eventim на ул. "6-ти септември" 58, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса "Арена Армеец", Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард", книжарница „На спирката".

Цената им е от 35 до 45 лв. според мястото в залата. Билети можете да поръчате и ТУК.

За билети и всякакви подробности около предварителното гостуване на бандата на 5 ноември - следете във фейсбук събитието ТУК.

Ден след шеметното warm up party в клуб "Терминал 1" се очаква бандата да изненада феновете и с кратко акустично шоу на съвсем неочаквана локация в София!

DUBIOZA KOLEKTIV са една от най-популярните и обичани балкански банди. Те бяха у нас за последно през 2017-а, когато зарадваха повече от 10 000 души в "Арена Армеец" с незабравимо шоу и страхотна енергия. Бандата, чиято музика е смесица от рок, ска, дъб и реге, весели публиката в продължение на повече от два часа. Самите DUBIOZA KOLEKTIV определят стила си като "политически некоректна смесица от ска, пънк, реге, с добавка от балкански ритми". Често участват в необявени изяви на открито, подкрепящи определени каузи. Запазена марка на бандата е сценичното им облекло в жълто и черно. В свое интервю те споделят: „Не са много групите, които носят жълто, тъй като това е един от най-идиотските възможни цветове. Искахме да се спрем на нюанс, който ще накара хората и от птичи поглед да ни забележат на сцената". В България музикантите са известни с експлозивните си изяви на живо и не случайно ни включват в турнетата си за пореден (6-ти) път. Сред добре познатите им парчета са: "Kokuz", "Balkan Funk", "Kažu", "Free.mp3", "Firma Ilegal", "U.S.A.", "No Escape (from Balkan)", "Hay Libertad", "Vlast i policija", "One More Time" и много други. Този път се обещават да изпълнят и някои съвсем нови песни, които ще бъдат част от предстоящия им албум. На 5 ноември ще бъде и световната премира на новия им сингъл, чието заглавие ще научим съвсем скоро. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари догодина.

video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=jtgA0jvhp2A

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.