Украински депутат си уреди среща с компаньонка по време на заседание (ВИДЕО)
Секция: СВЯТ
02 Ноември 2019 07:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Украински депутат си уреди среща с компаньонка по време на заседание (ВИДЕО)

/КРОСС/ Скандал разтърси управляващите в Украйна. В центъра му се оказа председателят на Комисията по външна политика Богдан Яременко. По време на пленарно заседание журналисти заснемат кореспонденцията му с компаньонка.

Политическата фигура си уреждала среща с жена на име Алина чрез телефона си.

От чата става ясно, че тя предлага определени сексуални услуги срещу заплащане. Тарифата ѝ варирала от 100 до 150 долара в зависимост от времетраенето на срещата.

Журналистите уверяват, че на 29 и 30 октомври Яременко е провел няколко кореспонденции с жени. Уточнява се, че такива е имало и през септември.

Освен с Алина, политикът си е уредил среща и с жена на име Галина. Тя му дава подробна информация как да стигне до апартамента ѝ.

В друга кореспонденция жена иска от Яременко 10 000 долара за закупуване на апартамент, на което депутатът отговоря, че сумата е значително по-висока от възможностите му.

Част от разговорите са с 18-годишно момиче. Той е питал младото момиче „колко пари са ѝ необходими за месец".

Публикуването на снимките на личния разговор на Яременко предизвикаха остри реакции от опозицията в украинския парламент. Те настояха Яременко да подаде оставка от поста председател на парламентарната комисия по външна политика. 48-годишният политик обаче не е съгласен с подобно наказание.

video: https://www.youtube.com/watch?v=lfvV75bvnSQ