Орландо Блум и Кейти Пери се наслаждават на божествени египетски залези (Снимки)
Секция: Шоубизнес
02 Ноември 2019 14:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Орландо Блум и Кейти Пери се наслаждават на божествени египетски залези (Снимки)

/КРОСС/ Орландо Блум има страхотен повод да празнува. Двете най-важни жени в живота на актьора – годеницата му Кейти Пери и майка му Соня – посрещнаха своите рождени дни сред красотата на Египет.

Освен Соня и Орландо, за 35-ия рожден ден на Кейти до Египет отпътуваха и 64 от най-близките й приятели, с които певицата сподели десетдневен круиз по Нил, разходки с камили из пустинята и още много невероятни изживявания.

Навръх рождения ден на своята годеница Орландо реши да сподели няколко красиви кадъра в Instagram профила си от живописната гледка, която се открива пред тях, като честити празниците на възлюбената си и на майка си Соня: „Оттук сякаш мога да съгледам целия космос. Магията на Египет докосна сърцето ми. Тези две прекрасни жени-чудеса, и двете родени под знака на Скорпиона, празнуват рождените си дни! “, написа Блум.

Кейти също не пропусна да сподели със своите последователи размислите и равносметките, които си прави, навършвайки 35:

„Древните египтяни вярвали, че след смъртта сърцето ти бива претеглено. То трябва да бъде леко като перо, за да можеш да преминеш в отвъдното. Моята майка ме наричаше „перце“ още от малка и мога само да се надявам, че дотук сърцето ми не е изгубило лекотата си.“