11.11- какво ни очаква в деня на съдбата?
Секция: ЛЮБОПИТНО
11 Ноември 2019 09:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
11.11- какво ни очаква в деня на съдбата?

/КРОСС/ Без значение дали вярвате в съдбата, хороскопите или пък астрологията, трябва да признаете, че има необясними сили, които движат Вселената.

“Числото 11 се счита за главно и интуитивно число”, а датата 11.11. предоставя възможност на човек да отключи пътеките към Съдбата си, каза американската нумероложка Мелани Беклер. Според нея тази година съвпадението 11:11 е много по-мощно, заради енергията на пълнолунието в Телец, което ще се случи на 12-ти.

Датата 11.11. като нумерология е 22, но това още нищо не означава, просто се събират първите царски числа, които правят второто царско число, обясни Ели Маринова.

Специалистите обясняват, че в нумерологията числото 11 се счита за “главно” и интуитивното число. То носи силни кодове на просветление.

В нумерологията на маите числото 11 носи кодовете на освобождение, за преодоляване на старите навици и изчистване на негативизма. Чрез него човек може да превъзмогне старата си същност, за да премине в новото си творение.

11:11 дава достъп до изцелението, светлината и честотата на висшите сфери на духа. То дава възможност на човек да отключи пътеките към Съдбата си.