5000 подаръка раздава Sofia Ring Mall за 5-ия си рожден ден
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Ноември 2019 11:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
5000 подаръка раздава Sofia Ring Mall за 5-ия си рожден ден

/КРОСС/ Специално парти очаква и всички деца, родени в годината на откриването на търговския център

5000 страхотни подаръка ще получат най-големите фенове на Sofia Ring Mall, който този месец навършва 5 години. Голямото празнуване предстои на 16 ноември, събота, когато търговският център в полите на Витоша е подготвил безброй приятни изненади за своите гости. 

Любимият на столичани мол, който само за пет години успя да се наложи като предпочитана дестинация сред търговските центрове у нас, ще се отблагодари на своите посетители с голямо целодневно празненство.

Верен на стила си да предоставя незабравими преживявания и изненади, рожденикът Sofia Ring Mall няма да очаква, а ще раздава подаръци на своите гости. Първите 5000 от тях, които дойдат в търговския център в полите на Витоша и отправят своите честитки и пожелания на специалната празнична фотостена, ще получат подарък на момента.

А още в 11:30 на 16 ноември във Fun Ring Park стартира „големия купон на наборите”. На него са добре дошли всички деца, родени в годината на откриването на мола – 2014-а. 5-годишните приятели и набори на търговския център ще бъдат неговите найспециални гости, за които ще има много игри, забавления, подаръци и празнични изненади!

Кулминация на празненството ще бъде уникалното огнено шоу на артистите от “Дивинитас”, което ще се проведе от 19:00 ч. на амфитеатъра на мола.

Какви и колко още сюрпризи е подготвил за своите гости рожденикът Sofia Ring Mall, ще разберете, ако се включите в празника на 16 ноември, събота.

5 любопитни факта за рожденика 

В Sofia Ring Mall се намира първият по рода си в България тематичен увеселителен парк за деца, разположен на цели 3500 кв.м.

Sofia Ring Mall е първият pet-friendly мол в България,в който всички домашни любимци са добре дошли. Там е изграден и единственият на Балканите СПАхотел и клиника за домашни любимци.

В Sofia Ring Mall се намира и единствената картинг-писта в търговски център в България.

В мола в полите на Витоша ви очаква най-големият батут-парк в цялата страна - Area 52.

Единственият търговски център, осигуряващ безплатна автобусна линия за своите посетители.