Huawei кани всички любители на новите технологии и комуникациите на отворен уъркшоп
Секция: Технологии
12 Ноември 2019 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei кани всички любители на новите технологии и комуникациите на отворен уъркшоп

/КРОСС/ Huawei кани всички любители на новите технологии и комуникациите на отворен уъркшоп, посветен на креативното себеизразяване в социалните медии.

Лектори на събитието, което ще се проведе на 14 ноември от 17 часа в Worky Coworking & Coffee, ще са младите и успешни създатели на съдържание Крис Захариев и Virginia Y.

Вдъхновени от най-новият смартфон Nova 5T, с 5 камери с изкуствен интелект, сред които и 32MP селфи камера, те ще издадат някои от тайните си как да се откроим в потока от онлайн съдържание.

Крис Захариев е популярно лице на Huawei в България и един от най-обещаващите млади български режисьори. Популярният влогър ще сподели какви са тайните и тенденциите в създаването на успешно видео съдържание.

Един от най-големите успехи на Крис е неговият проект „Да се изгубиш нарочно“, който е реализиран като уеб сериал, кино продукция и печатна книга и се радва на огромен интерес сред любителите на приключенията и пътуванията.

Модният и рекламен фотограф Virginia Y от своя страна ще сподели своя опит в създаването на ефектен и впечатляващ автопортрет, с който да изтрием лошата слава на еднотипните нискокачествени селфита.

Талантливата българска фотографка, която работи и по множество проекти във Великобритания, е и създател на подкаста The Fashion Photography Podcast с фокус върху продуктовата и модна фотография, и заедно с Крис Захариев е отворена за дискусия с всички гости за спецификите на изразяването, за бизнес или удоволствие, във все по-разнообразните медии и формати днес.

Повод за събитието е най-новият модел на Huawei - nova 5T, който със своя атрактивен дизайн, хардуерна платформа от най-висок клас, четворна основна камера с изкуствен интелект, интелигентна 32MP селфи камера, и всичко това на цена под 800 лева, е устройство, което със сигурност ще направи създаването на качествено онлайн съдържание още по-достъпно за младите хора.

Основната камера разполага с 48MP HD обектив, 16MP широкоъгълен обектив, 2MP макро обектив и 2MP боке обектив.

Съдържанието изглежда впечатляващо на 6.26-инчовия HUAWEI Punch FullView дисплей, а цялото устройство тежи само 174 грама и има тънък корпус с дебелина само 7,87 мм.

Предлага се в три допълващи всеки стил и настроение цвята – пурпурното „Midsummer Purple” , класическо черно и неустоимото синьо „Crush Blue“.