Актьорите от „Приятели" водят преговори за обединяване около нов проект
Секция: Шоубизнес
14 Ноември 2019 12:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Актьорите от „Приятели" водят преговори за обединяване около нов проект

/КРОСС/ Първите слухове за възможното събиране на актьорите от един от най-популярните сериали „Приятели" се появиха след интервю с изпълнителката на ролята на Рейчъл Грийн - Дженифър Анистън в шоуто на Елън Дедженеръс. Тогава актрисата заинтригува феновете си, като спомена за нов проект.

Сега стана известно, че водещите актьори Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Дейвид Шуймър и Матю Пери, както и създателите на шоуто Дейвид Крейн и Марта Кауфман договарят съвместно участие в специален проект за стрийминг услугата HBO Max.

Все още няма яснота за проектния сценарий, както и информация за това какъв ще бъде той. Според източника - изданието The Hollywood Reporter - сделката все още е далеч от приключване и преговорите може да се провалят. Звездите от сериала обаче са готови да работят заедно.

Причината за събирането на легендарните шест, 15 години след края на „Приятели", е огромната популярност на сериала в Netflix. Поредицата официално напуска услугата за стрийминг в края на годината и дебютира на Warner Media Entertainment, която поддържа HBO Max. Очакваме с нетърпение появата на актьорите заедно на екрана!