Красиво климатично решение за минималисти
Секция: ЛЮБОПИТНО
14 Ноември 2019 16:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Красиво климатично решение за минималисти Климатикът ArtCool Gallery на LG – качествено решение и иновативен дизайн

/КРОСС/ Минимализмът като начин на живот и мислене се превърна в неразделна част от ежедневието на стотици хиляди през последните няколко години.

Той променя модата, работните ни места, социалните ни мрежи, дори и интериорния дизайн.

Все повече хора залагат на принципите на минимализма при обзавеждането на домовете си – повече пастелни цветове, по-изчистени форми, по- малко излишна декорация, повече естествена светлина.

Според специалисти имплементирането на минимализма под една или друга форма в ежедневието води до занижени нива на стрес, намалява вероятността от „прегаряне“ на работното място, помага за овладяването на панически атаки и изчиства ума от излишни мисли, за да отвори място за продуктивни и позитивни такива.

Модерните домове са все по-семпли, изчистени и обзаведени с мисъл за поголяма функционалност. Новото поколение консуматори внимателно обмисля всяка опция и пристъпва към покупка чак когато е сигурно, че са открили найоптималната опция, като дори са готови да направят компромис с бюджета.

Големите компании забелязват тези тенденции и пригаждат продуктите си спрямо новите нужди на потребителите. Дори електрическите уреди стават все по-малки и комбинират все повече възможности.

LG наскоро за пореден път доказаха, че са иновативни и модерни.

Климатикът ARTCOOL GALLERY (R32) DUAL Inverter е тук, за да докаже, че за минималистичния дом има и ще се появяват все повече опции.

Това е може би най-нестандартният климатик на българския пазар. ARTCOOL GALLERY (R32) DUAL Inverter впечатлява със забележителните размери от едва 60/60 см и… е рамка за картина.

С несравним дизайн, той осигурява еднородно и бързо охлаждане и затопляне както отпред, така и отстрани, като създава перфектно разпределение на температурата в пространството с контролиран климат. 

Климатикът работи с ниски нива на шум благодарение на уникалния кос вентилатор и Dual Inverter Compressor™ на LG, който елиминира ненужния шум и позволява плавна работа. И най-голямото му предимство - перфектно се вписва в интериорните решения на всеки модерен дом.

Климатикът вече не е просто уред, а изискана компактна рамка за любимите ви семейни снимки или произведения на изкуството.