Българската риба завладява четири български града
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Ноември 2019 12:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Българската риба завладява четири български града

/КРОСС/ Изложението „Обичам българската риба", организирано от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и Министерство на земеделието, храните и горите, ще завладее четири български града.
Информационната кампания, под формата на пазари на производители на риба, ще се проведе в София, Бургас, Русе и Стара Загора.

Във всички градове производители на риба, рибари и преработватели ще участват в изложението и ще могат да представят дейността си пред хората. Ще има демонстрационен щанд и кулинарна шоу-програма, в рамките на която гостите на мероприятието ще могат да опитат вкусни рибни деликатеси, приготвени от Сандра Алексиева - собственик и автор на най-популярния кулинарен сайт в България. Във всеки град след демонстрацията тя ще избира двама човека или два отбора, които ще се състезават в приготвянето на ястия от риба. И за да бъде удоволствието на посетителите пълно, в събитието ще участват и производители на български вина и бира.

Събитието започва от Стара Загора на 16 ноември (събота), следва Русе на 23 ноември (събота), после София - 4 - 6 декември (сряда - петък) и Бургас - на 6 декември - празник на града и Никулден (петък). Източник БГНЕС