БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството”
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Ноември 2019 12:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството”

/КРОСС/ БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството" на официална церемония в хотел „Балкан" в столицата. Събитието се организира за поредна година от Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ).

Отличията се дават традиционно на личности, организации и институции за приноса им към приемната грижа и приемното родителство.

Почетният приз „Спасител на детството" беше връчен на БДЖ в знак на признателност за оказаното съдействие от компанията.

Представителят на БДЖ Христо Гръков изрази благодарност към асоциацията като заяви, че БДЖ традиционно организира и подкрепя подобни инициативи с намерението те да достигнат до повече деца и техните приемни родители. Също така той отбеляза, че няма по-голяма награда от това да виждаме детските усмивки и да се стремим именно към постигането им.

През 2019 г. БДЖ съдейства и активно се включи в организацията на кампанията „Очаквана ваканция", която се реализира, като се подпомогнаха деца от приемни семейства и техните родители чрез предоставянето на възможност да получат незабравима почивка в базите на БДЖ в цялата страна, както и да се придвижат безплатно до там.