Тихомир Янакиев: С изключителна подкрепа от ръководството на БСП преборихме ГЕРБ в Созопол
Секция: ПОЛИТИКА
18 Ноември 2019 11:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тихомир Янакиев: С изключителна подкрепа от ръководството на БСП преборихме ГЕРБ в Созопол Когато вървим напред, трябва да сме единни и обединени

/КРОСС/ „12 години в Созопол се борим с една шайка, която през последните 8 години се беше маскирала като ГЕРБ. Ние успяхме и трябва да подчертаем, че успяхме с изключителната подкрепа от ръководството на партията. Кирил Добрев беше 24 часа на разположение и никой не може да го отрече. Благодаря на Деница Златева, която присъстваше на откриването на моята кампания, на Атанас Зафиров и на всички, които ни помагаха”, заяви кметът на Созопол Тихомир Янакиев по време на пленума на БСП на „Позитано 20”.

Новоизбраният градоначалник разказа, че майка му е на 80 години, всеки ден чете "Дума" и го пита какво става в ръководството, дали се карат, дали са се обединили.

„Аз й обяснявам, че това е демокрацията и винаги ще има спорове. Най-важното е, че когато вървим напред, трябва да сме единни и обединени, и всичко, което решим да се изпълнява и показва пред хората. Трудностите са много и можем да ги преодолеем и да побеждаваме, ако искаме и имаме силата да го направим”, заключи Янакиев.