Новият LG PuriCare™ 360° пречиствател за въздух с нов по-малък и практичен дизайн
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Ноември 2019 12:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новият LG PuriCare™ 360° пречиствател за въздух с нов по-малък и практичен дизайн

/КРОСС/ LG Electronics (LG) увеличават портфолиото си с пречистватели с най-новия PuriCare™ 360°, който е по-малък за по-лесна и практична употреба. С едва 36 см. в диаметър и 59,7 см. висок, той може да се помести дори в най-малкия офис, хол или спалня, без да пречи на дизайна на стаята.

360° пречистване 

Средата на живот става все по-задушаваща и по-задушаваща, заради силно замърсения въздух. LG PuriCare™ 360° осигуряват чист въздух, дори през зимата, когато е трудно да проветряваме. Благодарение на цилиндричната си форма, пречиствателят работи в 360-градусов диапазон. В допълнение, модерният и семпъл дизайн може да се съчетае с интериора на всяка стая.

Въпреки по-малкия си формат, новият пречиствател има всички функции като поголемия си предшественик, което включва Clean Booster-а, който се намира найотгоре на устройството. Той му помага да почисти праховите частици от възхуха 74% по-бързо.

Здраве за цялото семейство  

Има твърде много замърсители на въздуха, които не очакваме, дори у дома. LG PuriCare™ 360° успешно филтрира 6 вида замърсители и 5 често срещани вредни газове, благодарение на трите си нива на защита.

Първото ниво премахва големите прахови частици, благодарение на специализираните филтри – премахва коса, косми, памучни и вълнени влакна и много други. Второто ниво е HEPA филтър, който спомага за отсраняването на алергени, прах и 99% от най-фините частици.

Последният филтър се стреми да премахне агентите, които предизвикват миризми. Всеки от тези филтри работи, за да осигури чист въздух за цялото семейство.

ThinQ™

За още по-практична употреба, новият пречиствател е снабден с дистанционно и дори може да се управлява, когато сте извън дома чрез LG ThinQ™, както всички умни устройства на LG.

Единственото, което потребителите трябва да направят е да свържат LG PuriCare™ 360° към ThinQ™ приложението в техния смартфон.

Така могат да пускат пречиствателя преди да се приберат, да настройват таймери, да проверяват качеството на въздуха, да получават известия, да използват функцията Smart Diagnosis™ и много други. С LG PuriCare™ 360°, потребителите ще могат да проверят качеството в дома си и да активират пречиствателя, независимо къде се намират и така у дома им въздухът да е чист постоянно.