62 държави, обединени от една кауза, на 25-ия базар на Международен женски клуб – София
Секция: ЛЮБОПИТНО
20 Ноември 2019 09:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
62 държави, обединени от една кауза, на 25-ия базар на Международен женски клуб – София Сред акцентите на събитието ще бъдат изпълнения на Жана Бергендорф, Устата, VenZy и Софийски духов орекстър

/КРОСС/ 62 държави от цял свят ще представят културата и традициите си на 25-ото юбилейно издание на Ежегодния благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Тази година събитието ще се проведе на 1 декември (неделя) от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Билети могат да бъдат закупени онлайн, както и в мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

Акцентите в програмата на базара бяха представени днес на специална пресконференция, в която се включиха Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София, Ангелина Лякова, координатор на събитието, Теодора Петкова, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, както и редица ключови спонсори и партньори.

По случай 25-годишния си юбилей, тази година Международен женски клуб – София ще представи още по-вълнуваща развлекателна програма. На сцената на събитието ще бъдат приветствани едни от най-известните изпълнители и формации в България – Жана Бергендорф, Устата, VenZy и Софийски духов оркестър. Сред останалите музикални артисти ще бъдат и звездите на X Factor Ева Пармакова и Христина Лоизу.

„2019-а е ключова година за нас, тъй като освен 25-ия юбилей на базара, Международен женски клуб – София чества и своята 30-а годишнина. Заради това сме подготвили специални изненади за всички посетители на събитието, като тази година то ще бъде още по-мащабно и ще се проведе не в две, а в цели три зали на Интер Експо Център. За мен е изключителна радост, че с годините успяхме да наложим ключовото послание, че заедно сме по-добри, както и да подкрепим толкова много социално значими инициативи и проекти“, коментира Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София. 

През 2019 г. Международен женски клуб – София застана зад 30 каузи – най-големия брой в историята на клуба досега. Подкрепата се осъществи с помощта на събраните средства от миналогодишното издание на събитието, които бяха в размер на 389 000 лв. Всички постъпления от тазгодишния базар отново ще бъдат дарени за благотворителност.

Цената за стандартен билет за Базара е на стойност 5 лв., като за студенти и пенсионери е 2 лв. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена 12 лв., както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност 25 лв., който дава достъп до церемонията за откриване на Базара с всички официални гости, за които Международен женски клуб – София предоставя специални изненади. 

25-ият Благотворителен базар на Международен женски клуб – София се провежда със специалната подкрепа на партньорите на организацията – Столична община, Inter Expo Center, M3 Communications Group, Inc., ЦУМ, Хотел „Метрополитън“ и Новател.