Интензивен трафик през Кулата, Капитан Андреево и Лесово
Секция: Автомобили
23 Ноември 2019 13:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Интензивен трафик през Кулата, Капитан Андреево и Лесово

/КРОСС/ Интензивен е трафикът през най-натоварените гранични пунктове, водещи към Гърция и Турция в събота, съобщиха от полицията.

На границата с Република Гърция, на ГКПП Кулата трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. Поради извършване на ремонтни работи на ГКПП Кулата е възможно да има промени в организацията на движението на товарните автомобили през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се спира преминаването на превозни средства.

На границата с Република Турция, на ГКПП Капитан Андреево и ГКПП Лесово трафикът е силно интензивен на изход за товарни автомобили.

На границата с Република Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Румъния трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Поради лоши метеорологични условия фериботът на ГКПП Сомовит-Никопол не работи.
На 24 ноември, от 09:00 ч. до 13:00 ч., поради извършване на ремонтни дейности ще бъде спряно електрозахранването и преустановено извършването на гранични проверки на ГКПП Кардам-Негру вода. Препоръчва се използването на алтернативни маршрути.