Предстоящи събития в страната за 26 ноември
Секция: Предстоящи събития
26 Ноември 2019 07:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 26 ноември

/КРОСС/  *** Босилеград, Сърбия

От 13:00 часа местно време, в клуба на БТА, ще проведе кръгла маса на тема: „100 години Ньой – 100 загубени години.

*** София

От 09:00 часа в Парк хотел Витоша, ще се проведе работна среща за разработване на национална стратегия за борба с използването на отрови и отровни примамки в България. На срещата ще присъстват представители на институции, университети, национални и международни неправителствени организации.

От 09:00 часа в „Гранд хотел София“, зала „София“, Германо-Българската индустриалнотърговска камара (ГБИТК) организира конференция на тема „Управление на отпадъците и рециклиране“, на която ще бъде представен германският опит в тази сфера. Конференцията е част от посещението на германска бизнес делегация в сферата на управление на отпадъците и рециклиране от 25 до 27 ноември 2019 г. в България.

От 10.00 часа в Литературен клуб „Перото“, НДК, вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие конференцията „30 години. Женският прочит на Прехода и преходите…“.

От 10:30 часа в хотел „ИнтерКонтинентал“, за десета поредна година Сдружение „Българска браншова асоциация пътна безопасност" ще връчи награди на изявени експерти и специалисти, допринесли за подобряване безопасността на пътната инфраструктура в Република България. В церемонията ще участва заместник-министър Валентин Йовев.

От 13:30 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча“-23, ще се проведе пресконференция.

От 20:00 часа в зала 1 на НДК ще се състои концерт на виртуозния ни цигулар – Васко Василев.

*** Благоевград

От 10.30 часа в Областна администрация – Благоевград ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия.

*** Варна

От 9.30 часа в зала „Варна“ на община Варна ще се проведе заседание за проверка на готовността за зимния период.

*** Велико Търново

От 13.30 часа в Нова зала на Община Велико Търново ще бъде открита конференция на тема „Взаимодействието между социалните услуги и Регионалните центрове за правна помощ“.

*** Видин

От 8.30 ч. кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков ще бъде официален гост на откриването на магазин в града.

От 11.00 часа в заседателната зала на 6 ет. в административната сграда на Общината ще се състои пресконференция, на която кметът д-р Цветан Ценков ще представи своя ръководен екип.

*** Елена

От 11.30 часа, пред новата сграда на РУ-Елена, на официална церемония министър Младен Маринов ще открие новата сградата на полицейското управление в Елена.

*** Плевен

От 11.00 часа в заседателната зала на областна администрация ще се състои заседание на епизоотичната комисия.

*** Пловдив

От 13.30 ч. в хотел „Империал“ министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще участва в откриването на седмата академия за фермери „Свят на възможности.

От 15:00 часа в зала "Струма", ще се проведе заседание на Областна комисия "Военни паметници".

*** Русе

От 11.00 часа в зала „Свети Георги“ на Областна администрация Русе ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 203 на общината кметът Любомир Христов ще проведе среща, на която ще бъде обсъдена готовността за зимата.