Стрелба на "Лондон Бридж", има жертва
Секция: СВЯТ
29 Ноември 2019 18:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стрелба на "Лондон Бридж", има жертва

/КРОСС/ Полиция евакуира "Лондон Бридж" заради стрелба, при която е ранен един човек. По първоначална информация група мъже са се сбили и минувачи повикал силите на реда. При опит да се намесят избухнала стрелба. Чути са 2 изстрела.

От британската полиция потвърдиха информацията за случилото се на моста в сърцето на столицата. Има един задържан и няколко ранени. От спецчастите предупреждават хората намиращи се в района да следват инструкциите на полицията.

„Само преди няколко минути се разхождах по моста. Дочух разправия и в следващия момент няколко човека нападнаха един. Полицията реагира много бързо и веднага след като дойдоха заедно със спецчастите се чуха няколко изстрела", разказва минувач за BBC.Видеоклипове и снимки в Twitter показват няколко полицейски коли и автобуси на моста и камион, който препречва няколко ленти.

"Лондон Бридж" беше сцена на нападение през юни 2017 г., когато трима терористи се врязаха с микробус в група пешеходци, а след това нападнаха хора в околността, убивайки осем души.