Глория разкрива тъмни тайни от миналото си в книга
Секция: Шоубизнес
30 Ноември 2019 12:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Глория разкрива тъмни тайни от миналото си в книга

/КРОСС/ Глория е на музикалната сцена и под светлините на прожекторите вече 25 години, като за това време си завоюва признанието "Прима на българския фолк", дадено ѝ от нейните почитатели. Тя обаче е от изпълнителките, които предпочитат да пазят личния си живот далеч от полезрението на медиите и не изпада в подробности, когато стане въпрос за него.
Съвсем наскоро тя склони да надигне леко завесата на пространството, отредено единствено за нея и близките ѝ, като показа на феновете си мъжа, спечелил сърцето ѝ - пловдивският бизнесмен Йордан Джермански. Но сега тя е готова да направи нещо повече и е решена да разкрие какво се крие зад кулисите - онова, което през годините е останало скрито от публиката.

През декември тя ще разкаже историята на Галина Иванова, момичето от Русе, превърнало се в обичаната от мнозина певица Глория. Интимните подробности около нея ще излязат наяве заедно с дълбоко скрити тайни от миналото ѝ в автобиографичната ѝ книга "До последната усмивка", която ще се появи на пазара преди наближаващите празници.

Звездата на "Пайнер" зарадва последователите си в Инстаграм, споделяйки обложката на бъдещото издание.

"Моята книга! Моята история! Предстои нещо, което направихме с много любов - аз и главната редакторка Маргарита Лозанова, за нейно величество публиката! Очаквайте я през декември", гласи посланието към кадъра, на който тя е облечена в нежен бял тоалет с V-образно деколте.

От коментарите към публикацията ѝ става ясно, че почитателите на брюнетката вече са направили предварителни резервации за заглавието и дори питат за електронен вариант на книгата.

Глория работи усилено и продължително над мемоарите си, като в една от главите тя описва тежките премеждия, през които е минало семейството ѝ.

Неотдавна тя сподели пред таблоид, че баща ѝ е имал проблеми с алкохола, а майка ѝ често е плакала и се е ядосвала заради това. Книгата ѝ няма да подмине този период, напротив - ще даде повече подробности за него.