Кралска коледа: Уилям и Кейт със специален телевизионен проект
Секция: Шоубизнес
02 Декември 2019 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кралска коледа: Уилям и Кейт със специален телевизионен проект Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са главните действащи лица в празничното предаване "A Berry Royal Christmas"

/КРОСС/ Малко по-късно този месец всички почитатели на кралското семейство ще имат възможността да видят любимците си на малкия екран.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън обединяват сили с популярната британска водеща и готвач Мери Бери. Причината за това е един много специален телевизионен проект, за който самите кралски любимци споделиха повече детайли в официалния си Instagram акаунт.

През изминалия уикенд Уилям, Кейт и Мери се превърнаха в организатори на специално коледно парти, което има за цел да даде повече разпознаваемост на персонала и доброволците на редица благотворителни организации, които работят активно през празничния сезон, за да бъдат в помощ на останалите.

Събитието се е състояло в Passage Charity, най-големият ресурсен център за бездомни и социално слаби хора в Обединеното кралство, който през годините е помогнал на над 130 000 души в нужда.

Цялото мероприятие е заснето от екипа на BBC One, който проследява дори най-любопитните задкулисни моменти, като разговори между бъдещата кралица и популярната готвачка относно отдадеността на Кейт и нейната непрекъсната активност в желанието си да осигури щастлив и здравословен живот на всички деца.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж изразиха своята благодарност към всички доброволци, които са взели участие в "A Berry Royal Christmas" и са помогнали да направят празниците една идея "по-светли и по-вкусни". Самите те разкриха, че нямат търпение да видят финалния резултат, а той предстои да бъде излъчен на 16 декември.