Фондация „За Нашите Деца“ официално стартира „Тази Коледа чудесата правите Вие“
Секция: ЛЮБОПИТНО
02 Декември 2019 14:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фондация „За Нашите Деца“ официално стартира  „Тази Коледа чудесата правите Вие“

/КРОСС/ Набраните средства от всяко издание инвестираме в подкрепа на децата в риск и техните семейства, с които работим. Благодарение на участниците в миналогодишната кампания, през първите 10 месеца на 2019 спасихме от изоставяне 27 бебета, подкрепихме 89 деца с увреждания и трудности в развитието, помогнахме на 50 деца да живеят в любящи приемни семейства и дарихме на 11 бебета ежедневна грижа в нашата Детска къща.

От днес до Коледа социално отговорни компании и екипи отново ще сътворяват истински чудеса и ще набират средства в подкрепа на каузите на фондацията. Екипите на 20 компании вече избраха предизвикателството, с което ще се включат в благотворителната кампания в един от предпразничните дни.

Очакваме следващите благотворители, които биха желали да сътворят повече добрини за деца в нужда, да почерпят вдъхновение и идеи от официалната страница на кампанията - http://yourmiracles.eu/ или пък от фейсбук събитието - https://www.facebook.com/events/456251448359795/?event_time_id=456395525012054.  

Ако сте част от HR екипа на социално отговорна компания, интересувате се от развитието и бъдещето на децата в ранна възраст или желаете да въвлечете своите колеги в сътворяването на коледни добрини, то „ Тази Коледа чудесата правите Вие“ очаква именно Вас.

За много от компаниите, които избират да подпомогнат силния старт за всяко дете в страната, „Тази Коледа чудесата правите Вие“ се превърна в традиция, заредена с много смисъл и положителни предпразнични емоции. Ето какво споделят те: 

„Мотивите ни за поредно участие в кампанията са свързани с непрестанната ни ангажираност да помагаме на хора в нужда, особено когато става въпрос за деца. Девня Цимент е социално отговорна компания, която се стреми да изгражда взаимоотношения със заинтересованите страни на основата на взаимна ангажираност, активно партньорство, доверие, откритост и дългосрочно сътрудничество. Радваме се на възможността тази Коледа да направим заедно още едно чудо!"

Магдалена Гочева – Мениждър комуникации

„Девня цимент“ АД

 

„За нашия екип "Тази Коледа чудесата правите Вие" е събитие, което изпълва сърцата ни със смирение и съпричастност. За нас това е традиция, а не поредната благотворителна инициатива. Един момент, в който вярваш, че помагаш на някой, който има нужда от теб. Миг, в който доброто съществува и ти знаеш, че си добър. Равносметка и удовлетворение от това колко малко е нужно, за да помогнеш на деца и родители изпаднали в нужда. Ние вярваме, че инициативите, зад които застава една компания мотивира и възпитава нейния екип на социално отговорни ценности. Участието в благотворителни кампании винаги успява да сплоти колектива. За нас малките жестове са най-важни. Когато се съберем повече хора и компании вярващи в една кауза, тогава малкият жест става голям. Това е нашето призвание.“

Елена Тасева – Маркетинг Компас ООД

 

Да създаваме детски усмивки и радост е възможно единствено ако обединим усилията си, за да умножим добрите дела и съвременните чудотворци.

Включете се и Вие на email charity@detebg.org  или на телефон 0887 070 279, за да осигурим заедно щастлив и сигурен живот в семейство за всяко дете в България, не само по Коледа, а през всеки ден от годината!