Огромен интерес към туристическо събитие в БГ-посолството в Москва
Секция: Туризъм
04 Декември 2019 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Огромен интерес към туристическо събитие в БГ-посолството в Москва

/КРОСС/ Огромен интерес предизвика представянето на туристическо селище Терма вилидж в българското посолство в Москва. На презентацията на селището, което е изградено в Добричка област, присъстваха над 200 от водещите руски туроператори, президенти на федерации и спортни клубове, бизнесмени, треньори, състезатели, популярни личности от сферата на спорта и културата.

Те се запознаха с новите възможности за туризъм и провеждането на спортни събития у нас.
По стар български обичай гостите бяха посрещнати с хляб и сол, а поводът за събирането беше 5-годишнината на ваканционното селище, което до момента е посрещнало над 100 хиляди посетители.

Посланик Атанас Кръстин поздрави създателите на селището за постигнатите успехи, които предоставят много нови възможности за развитието на българо-руските отношшения.
Футболно игрище и тенис център са сред новите атракции, които ще предоставя Терма вилидж, разположено в Кранево, съобщи пред огромната аудитория изпълнителния директор Максим Секов.

Гордост за ваканционното селище са и ледената пързалка, която чака вписване в Книгата на рекордите Гинес, красивия плаж със ситен пясък и чистото море.

Част от портфолиото на комплекса включва и плувен басейн с олимпийски размери, коферентна зала за събития и сватбени тържества. В близост до това прекрасно място за СПА , спорт, туризъм и почивка, се намира природния резерват Балтата. Навръх петата си годишнина комплексът беше удостоен и с наградата Медикъл СПА център на годината на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.