12- годишната Валерия Стоянова с коледен сингъл “Елхови лес“
Секция: ЛЮБОПИТНО
04 Декември 2019 13:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
12- годишната  Валерия Стоянова  с коледен сингъл “Елхови лес“

/КРОСС/ 12 -годишната Валерия Стоянова представя една от най -обичаните коледни песни „Елхови лес"в аранжимент на д-р Емил Трайчев.
За крехката си възраст, Валерия взема смелото и отговорно решение за акустичното изпълнение - вокал и пиано. Красивото коледно видео е дело на Стойчо Стоянов - XS Artists.
Валерия дебютира в радио и тв ефир с народната песен "Ясен месец" в джазиран вариант на 1 юни.

Валерия проявява интерес към музиката на 3 годишна възраст. На 5 години посещава вокална група, но скоро след това има желание да се изявява самостоятелно. На 6 г. тя е одобрена да участва в телевизионното предаване "Големите надежди" и там се изявява на живо на големите концерти. Проявява огромен интерес към пианото и желание сама да си акомпанира на песните, които пее. С помощта на своите родители (музиканти) започва да прави различни аранжименти на любими песни. Впечатлени от таланта и, музиканти от поп и джаз гилдията и телевизиите я канят за самостоятелни участия в концерти и телевизионни предавания.
От съвсем малка участва и в благотворителни концерти. На няколко сцени пее в дует с Васил Петров, както и самостоятелно свири и пее на спектаклите "Синатра- Вегас 1 /2 " в зала 1 на НДК на една сцена с Хилда Казасян и Брус Джонсън и др.

video: https://www.youtube.com/watch?v=sjCbxxdJGgk