Изперкал съпруг заля жена си със сярна киселина
Секция: СВЯТ
05 Декември 2019 14:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изперкал съпруг заля жена си със сярна киселина

/КРОСС/ Американската полиция задържа млад мъж, след като залял майката на току-що родените си дъщери с препарат за отпушване на канали, съобщава The Sun. Семейният скандал избухнал, когато 24-годишната жертва от щата Оклахома решила да се върне у дома, за да вземе телефона си.

Тогава мъжът й Мейс Дикенс, в своята ярост, подразнен от връщането на жената в къщата, залял лицето й, шията, ръцете и дори задните й части с препарат с високо съдържание на сярна киселина. Жената се стоварила на земята в агония, докато той ругаел и плюел върху нея.

След това изгорената от киселината майка побягнала на улицата, за да търси помощ и някой, който да се обади на 911.  Мейс Дикенс избягал, а полицията отправила апел към всички, които могат да определят местонахождението му. За щастие, домашният скандал завършил с ареста на бащата на две дъщери.

На местопроизшествието полицията открила бутилката с опасния препарат. Капитанът на полицията Ранди Тайнър казва пред репортери, че в якето на жената имало дупки от киселината и ако тя не е била облечена с него, е щяла да има жестоки изгаряния.

„Този ​​човек е опасен. Ако ще правите такива неща на някого, когото смятате за значим, тогава трябва да сте зад решетките", отбелязва още капитан Тайнър.