Грабеж завърши с престрелка във Флорида, четирима загинаха
Секция: СВЯТ
06 Декември 2019 13:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Грабеж завърши с престрелка във Флорида, четирима загинаха

/КРОСС/ Грабеж на бижутерски магазин във Флорида завърши с полицейско преследване и престрелка, отнела живота на четирима души, съобщи БТА.

Грабежът на магазин за бижута във Флорида завърши с вземане на заложник, мащабно полицейско преследване, престрелка и смърт. Нападението в бижутерийния магазин "Regent Jewelers" е станало в градчето Корал Гейбълс,близо до Майами във Флорида. По време на извършения грабеж нападателите са произвели няколко изстрела, а отскочил след рикошет куршум е ранил служител на магазина в челото.

Престъпниците, които се опитали да избягат от местопрестъплението отвлекли камион за експресна доставка на UPS и взели водача за заложник.

Мащабното преследване на полицията е приключило в град Мирамар. 20 полицаи веднага са обкръжили спрения камион. В резултат на разразилата се престрелка са убити двама нападатели, а също така шофьорът - заложник и случайно намиращ се в района мъж, седящ в паркиран наблизо автомобил. При инцидента няма пострадали полицаи, съобщават местни медии. АФП съобщи, че разследването се води от ФБР, а преследване