Марая Кери е кралицата на Коледа!
Секция: Шоубизнес
07 Декември 2019 14:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Марая Кери е кралицата на Коледа! Възможно ли е изобщо да бъде някой друг? Отговорът: не!

/КРОСС/ В интернет пространството вече се завъртя шегата, че има три начина да разберем за наближаването на Коледа.

Първият е студеното време, вторият - фактът, че вече е декември, а третият - когато започнем да чуваме "All I Want For Christmas Is You" от всички възможни страни.

През този празничен сезон се навършват 25 години от създаването на песента и каквито и да бъдат мненията за парчето, то си остава едно от най-слушаните и популярни в световен мащаб.

След редица специални постове в социалните мрежи, няколко реклами, ново видео към сингъла и преиздаване на коледния си албум, Марая предстои да затвърди статута си на истинска икона на празниците.

Изпълнителката ще обедини сили с Amazon Music, за да реализира документален филм, който носи заглавието "Марая Кери е Коледа: Историята на All I Want For Christmas Is You".

Премиерата на проекта ще бъде малко по-късно този месец, а от Amazon обещават лентата да разгледа целия процес на създаване на проекта.

Зрителите ще имат възможност да видят коментари от Марая и всички останали отговорници по създаването на хита, който и тази година преди началото на ноември, за пореден път отбеляза над 1 милиард стриймвания в платформата на Spotify.