Време е за шоу с "Котките"
Секция: КУЛТУРА
08 Декември 2019 16:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Време е за шоу с "Котките"

/КРОСС/ "Котките" е световен феномен. Дойде време той да завладее и света на киното със спиращата дъха екранизация на режисьора, носител на "Оскар", Том Хупър (Клетниците, Речта на краля).

Той майсторски изважда на повърхността най-ярките моменти от класическата история на поемата Old Possum’s Book of Practical Cats от Т. С. Елиът, която по-късно великият Андрю Лойд Уебър превръща в иконичен мюзикъл.

Новите кадри от най-дългоочакваната продукция въвличат зрителите напълно в духа и визията на Котките, като разкриват ярки сцени и звездно присъствие. Картината се отличава с великолепие и пищност, а актьорите превръщат действието в истинска арена на таланта.

Всички са в очакване на най-съдбовната вечер в живота им, когато "котката, която най-много заслужава, ще се прероди за нов живот". Една непредсказуема тайнственост и сложни взаимовръзки, които ще превърнат събитието в най-епичното състезание за…ново начало. Но дали?

Нотките на драматизъм се преплитат с хумор, а царственият дух се сблъсква с несправедливата реалност. Всички тези емоции ни представя един забележителен актьорски състав в лицето на Джуди Денч, Идрис Елба, Тейлър Суифт, Иън Маккелън, Дженифър Хъдсън, Рей Уинстоун, Джеймс Кордън, Джейсън Деруло и много други брилянтни артисти.

Дебют на голям екран прави и талантливата балерина от английския Кралски балет Франческа Хейуърд.

Освен режисьор Том Хупър е и сценарист на Котките заедно с Лий Хол (Боен кон, Довереникът на кралицата). Продуценти са Тим Беван, Ерик Фелнър, Том Хупър и Дебра Хейуърд, а изпълнителни продуценти на филма са Андрю Лойд Уебър, Анджела Морисън и Джо Бърн.

Дали шоуто ще продължи? И какво всъщност се случва под светлината на прожекторите? Станете свидетели на най-грандиозния спектакъл на годината, който се случва на киносцените у нас от 27 декември!