Лейди Гага откровена: Искам да имам деца!
Секция: Шоубизнес
08 Декември 2019 18:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лейди Гага откровена: Искам да имам деца! Певицата с планове за следващите 10 години

/КРОСС/ Лейди Гага продължава да е на върха на славата си. Известната американска певица и актриса сподели какво включва в плановете си през следващите 10 години. А именно: да прави още много музика, да участва в киното и да има деца.

Тридесет и три годишната изпълнителка счита, че през следващото десетилетие тя ще бъде твърде претрупана с работа, както в професионален, така и в личен план, предаде Контактмюзик.

„Искам да заснема повече филми, да имам деца, да разширявам козметичната си компания и да я превърна в бранд на мечтите!“, довери Лейди Гага.
Тя се надява нито за миг да не губи вдъхновението си, защото когато е вдъхновена, нещата най-добре й се получават. Певицата намекна, че през следващото десетилетие ще прави куп шантави неща, каквито е правила и в миналото.

Певицата премина през няколко неуспешни връзки. Спрягаха името ѝ като основа за раздялата на Брадли Купър с Ирина Шейк. Според певицата подобна „слава“ е била необходима, заради филма, в който двамата си партнират на екрана „Роди се звезда“. Пред Elle преди време звездата коментира: „Беше изключително важно хората да повярват, че сме влюбени“.

Преди това тя бе сгодена за Крисчън Карино, а в последно време бе забелязана да се целува със звукорежисьора Дан Хортън в Лос Анджелис. Така и не става ясно дали двамата имат връзка.

Лейди Гага е третият музикант с най-много награди в историята. Носител е на „Грами“, „Златен глобус“, „Оскар“, отличията на Билборд и още редица други. Певицата печели в началото публиката с екстравагантната си визия и поведение.