Една различна коледна песен (Видео)
Секция: Шоубизнес
09 Декември 2019 12:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Една различна коледна песен (Видео) Младата певица Мейбъл представи новия си хит "Loneliest Time of Year" и придаде един различен смисъл на коледните песни.

/КРОСС/ Коледните празници са времето за печене на сладки, украса, размяна на подаръци и още куп други прекрасни малки жестове, които превръщат последните дни от декември в най-страхотното време от годината.

След като подобаващо отбелязахме 25-ата годишнина от излизането на "All I Want For Christmas Is You", насочваме погледа си към един проект, който успя да ни изненада, впечатли и накара да се замислим. 

Младата певица Мейбъл представи пред широката аудитория най-новия си сингъл "Loneliest Time of Year".

На фона на всички други бляскави и красиви празнични хитове, британската певица с шведски корени избира да насочи вниманието си към всички онези хора, които не могат да си позволят скъпа вечеря, подаръци и дори нямат дом, в който да прекарат празниците, което кара изпълнителката да чувства, че коледните дни всъщност са най-самотното време от годината.

Певицата затвърждава своята социална ангажираност и споделя, че трудно би могла да се чувства щастлива, като има предвид, че за някои хора празниците са просто поредните няколко дни.

Видеото, което вече има над милион гледания в YouTube, можете да откриете тук, а ако сте любопитни да научите повече за Мейбъл, не пропускайте да се сдобиете с GRAZIA декември, където ви срещаме с нея и още три млади талантливи звезди.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=hVzjR6hBArE&feature=emb_logo