Тимбърлейк гузен: Извинявам се на жена си и семейството си
Секция: Шоубизнес
09 Декември 2019 15:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тимбърлейк гузен: Извинявам се на жена си и семейството си Актьорът наскоро беше забелязан в компанията на своя колежка

/КРОСС/ Джъстин Тимбърлейк проговори за слуховете в изневяра, които се въртят из интернет през последните няколко седмици. Актьорът беше забелязан в компанията на своята колежка Алиша Уейнрайт, с която снима филма „Palmer“. В социалните мрежи излязоха снимки как двамата се държат за ръце, което беше чудесна предпоставка да започнат догадки дали няма проблеми между Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бил.

Дълго време нямаше официално съобщение от нито една от трите страни, но сега вече актьорът и изпълнител реши да проговори. Той сподели съобщение в Инстаграм, в което отговаря на всичко, което се пише за него в медиите.

„Стоя колкото се може по-надалеч от клюките, но за семейството ми, чувствам, че е редно да изкажа мнение по скорошните слухове, които нараняват хората, които обичам“, започва Тимбърлейк. Той продължава своето изявление и обяснява, че по време на случката, когато беше забелязан да си държи ръцете с Уейнрайт, е бил пиян, но нищо не се е случило между двамата. 

„Това не е примерът, който искам да дам на сина си. Извинявам се на прекрасната си съпруга и семейството си, че ги накарах да минат през тази унизителна ситуация. Фокусиран съм да бъда най-добрият съпруг и баща“, добавя Джъстин. 

Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бил започват връзката си през 2007 година, а пет години по-късно се женят на романтична церемония в Италия. През 2015-а се ражда синът им Сайлъс.