Посрещаме Нова Година с 12-часово парти в YALTA CLUB
Секция: Шоубизнес
10 Декември 2019 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Посрещаме Нова Година с 12-часово парти в YALTA CLUB

/КРОСС/ Fabio Florido, Hunter/Game, Marcus Worgull и Roberto Surace ще забавляват публиката в новогодишната нощ

С наближаването на Нова Година YALTA CLUB обяви събитието си за вечерта с участието на редица атрактивни артисти.

Любителите на качествения електронен саунд ще прекарат новогодишната нощ в клуба, под звуците на музиката на Fabio Florido, Hunter/Game, Marcus Worgull, Roberto Surace и Liubo Ursiny, a партито ще продължи цели 12 часа. 

YALTA CLUB винаги е бил познат като място, което предлага дълги и запомнящи се партита, а селекцията им от артисти рядко разочарова публиката. Същото важи и за нощта на 31 декември.

Резидентът на легендарните партита ENTER Fabio Florido е един от обявените артисти за новогодишната нощ. Всяко завръщане на младия италианец е посрещнато с овации не само заради уменията му зад пулта, но и заради специфичното му техно звучене, което се разпознава от далеч.

Точно това му печели и уважението на имена като Richie Hawtin, Dubfire, Paco Osuna и Nicole Moudaber. Florido, който има класическо, музикално образование и афинитет към клубния живот, често може да бъде видян на фестивали като Awakenings и Tomorrowland, а синглите му за влиятелни лейбъли като Minus и Rukus са доказателство за безспорните му качества.

Новогодишният маратон ще продължи с още артисти от италианската сцена, която в момента се радва на внимание от целия свят. Името на дуото Hunter/Game започна да се чува от собствените им партита на тайни локации из Милано, Just This.

Въпросните събития направиха града задължителна спирка за почти всеки електронен артист и бързо се разраснаха от ранните издания с местни артисти като Mind Against и Tale of Us до мащабни партита с имена като Dixon, Seth Troxler и Koze.

Покрай партита, Hunter/Game издават и за лейбъли като Innervision, Rumour и Hot Creations, като всяко EP спомага за спечелването на повече фенове, вдъхновени от аналоговото им звучене. 

Лайнъпът за вечерта продължава с Marcus Worgull – диджей и продуцент, често свързван с лейбъла Innervisions (собственост на Dixon и Ame). Той е познат и с многобройните си качествени колаборации с Peter Perdeike, Frank Wiedemann (Âme) и Daniel Bortz, както и с оригиналните си ремикси за артисти като The XX, Tevo Howard & Tracy Thorne. Последният релийз на Worgull, носещ името Broad Horizons и издаден от Innervisions, отново показва дълбоката му връзка с хаус музиката, но също така загатва за пристрастията му към дъб и реге музиката.

Освен разнообразната музика на Marcus Worgull, от пулта на YALTA CUB ще чуем и тази на Roberto Surace – артистът, чиято творческа еволюция, постоянно усъвършенстване и печеливши избори на семпли и вокали, му печели любовта на публиката.

Започвайки успешната си кариера като резидент в италиански клуб, той се изстрелва до участия в топ клубове като Pacha (Ибиза), Tenax (Флоренция) и Cafe del Mar Lounge (Барселона). Свежото му звучене и завладяваща ритмика му носят и множество признания, сред които включването в един от плейлистите на Marco Carola през 2017 година.

През 2018-а Roberto Surace издава Fuck Down чрез Elrow Music и се включва към найуспешния немски хаус лейбъл, Superfett, а през 2019-а издава хита Bloom, който получава подкрепата на дуото The Martinez Brothers.

Билети за 31.12.2019 може да намерите в YALTA CLUB, OMV и в мрежите на Eventim.bg и Epaygo.bg

За новогодишното парти клубът предлага и ограничено количество билети ALL YOU CAN DRINK + вход на цена от 100 лв. 

Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.