Здравословна среда за нашите бебета от LG
Секция: Технологии
11 Декември 2019 11:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Здравословна среда за нашите бебета от LG

Как да осигурим чист въздух вкъщи за нас и нашите деца?

/КРОСС/ Да предпазим дома си от замърсявания на въздуха звучи почти невъзможна задача в днешно време, особено ако живеем в голям град. Проучвания показват, че въздухът у дома е от 2 до 6 пъти по-мръсен, от колкото навън. Тези стойности варират, когато температурите паднат и проветряваме все по-рядко. Дори и да сме изчистили праха от всяко кътче и сме минали внимателно пода с прахосмукачка, във въздуха все още има малки прахови частици, химикали от козметични продукти и почистващи препарати. Има ли начин да осигурим чист въздух у дома за нас и нашите семейства?

Пречиствателите за въздух LG PuriCare са перфектното решение за всяко пространство. Те са компактни, вписват се във всяко интериорно решение, контролират се от мобилен телефон и осигуряват чист въздух в целия дом, независимо къде са поставени. Но подходящи ли са за бебета?
За бебета и деца е от особено значение да израстват в среда с чист въздух, тъй като те са най-застрашени от замърсяванията в него, особено ако в дома има и домашен любимец. Тяхната имунна система е крехка и трябва да се полагат усилия, за да ги предпазим от болести. Според изследвания, използването на пречиствател води до много ползи за здравето. Застоелият въздух у дома лесно може да се превърне в преносител на вируси и бактерии. С LG PuriCare сте сигурни, че въздухът, който дишате, е свеж и чист.
Във влажни райони или през лятото въздухът сякаш задържа излишна влага. Ако не намалите влажността в дома си, това може да доведе до неприятни застоели миризми, лепкава кожа и други вредни въздействия върху бебето. Използването на пречиствател на въздуха ще помогне за поддържането на умерена влажност в помещенията.
Димът от кухнята, частиците от домашни любимци и химикалите във въздуха, проникващи в помещението, също могат да доведат до вредни последици. В сравнение с възрастен човек, едно бебе приема по-голямо количество вредни газове като отношение с телесното му тегло. Следователно, трябва да обмислите намаляване на употребата на продукти и химикали, съдържащи токсини. Използването на пречиствател ще помогне за подобряване на въздуха в помещението в дългосрочен план. LG PuriCare е безопасен, както за вас, така и за бебета, деца и домашни любимци.
Един от най- големите плюсове на LG PuriCare е, че на практика е безшумен. Не пречи на следобедната дрямка на бебето, както и на така нужния ви сън вечер. Освен това се управлява лесно и удобно през мобилния ви телефон с приложението LG ThinQ. То ви помага да настройвате, спирате, засилвате пречиствателя, дори докато сте на разходка в парка или на работа.
Тъй като прекарваме по-голямата част от времето си у дома, особено през студените месеци, е важно да инвестираме в качеството на въздуха, който дишаме вкъщи и да не правим компромис с нашето здраве и това на семействата ни.